RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Tătaru se pregăteşte să revină la antrenamente

/ 10 octombrie 2011

Ionuţ Tătaru s-a accidentat în debutul sezonului şi a ratat prezenţa pe banca Pandurilor sau pe terenul de joc la echipa a doua, acolo unde a evoluat în câteva rânduri în acest campionat.

Tânărul fundaş al Pandurilor speră ca fractura de metatarsian suferită să se fi vindecat şi să poată reintra rapid în vederile lui Petre Grigoraş: „Voi relua şi eu cât de curând antrenamentele. Săptămâna trecută mai resimţeam dureri, dar acum nu mă mai doare deloc. Voi merge miercuri la un control la Craiova, la Spitalul Militar, şi, dacă totul este OK, voi reintra la antrenamente, pentru început cu alergări uşoare”, a declarat Ionuţ Tătaru.

Grigoraş spune despre Tătaru că este o soluţie pentru echipa sa şi speră ca jucătorul să nu aibă probleme şi să revină pe teren în perioada următoare: „Este adevărat, Tătaru a început şi el să revină uşor, uşor, la program, chiar dacă pentru o perioadă va face doar alergări uşoare. Deşi la prima vedere pare ceva lejer, la metatarsian este o zonă foarte sensibilă şi recuperarea este mai lungă. Îl aşteptăm şi pe el în săptămânile următoare să revină pentru că orice jucător în plus din lot reprezintă o soluţie în plus la echipă”, a declarat antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.