RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Încep să-şi revină accidentaţii Pandurilor

/ 7 februarie 2011

După ce primul meci disputat de Pandurii în Antalya a lăsat urme adânci în lotul echipei gorjene, mai mulţi jucători ratând mare parte din perioada de pregătire datorită durităţii jucătorilor maghiari, pe final de cantonament lucrurile încep să revină la normal şi jucătorii accidentaţi la antrenamente.

Managerul general al Pandurilor a declarat că în acest moment nu se mai poate vorbi despre accidentaţi, ci doar de jucători pe cale să revină în echipă: „Celor pe care nu i-am folosit în ultima vreme nu le mai spunem accidentaţi, ci doar indisponibili pentru o anumită perioadă. Nu mai avem probleme medicale grave, Pintilii a revenit la antrenamente, iar Matei a început să alerge şi face o pregătire specifică cu preparatorul fizic. Luni dimineaţă toată lumea a fost la antrenament. Avem veşti bune şi de la Mingote, de la Mogoşoaia. Sperăm ca la sfârşitul cantonamentului să avem tot lotul apt”, a menţionat Viorel Temelescu pentru www.sportingorj.ro. Acesta a mai spus că pentru Pandurii sita a cernut în această perioadă şi Grigoraş s-a cam orientat asupra jucătorilor pe care se va baza în retur: „Am făcut o analiză cu antrenorul Grigoraş şi suntem în grafic. Toate etapele de pregătire fizică sau tehnico tactică au fost parcurse până la această oră. În ultimele meciuri Grigoraş încearcă să cristalizeze lotul de 14-18 jucători. Deja acest lucru s-a văzut, iar pe lângă cei care au fost utilizaţi mai mult în ultimele partide se alătură un Pintilii, un Matei sau Viera jucători care sunt titulari şi se vor reface”.

Pandurii mai joacă astăzi, de la ora 18:00, cu FK Napredak, din a doua ligă din Serbia, iar pe 9 februarie cu bulgarii de la Cherno More Varna, pe 10 februarie la ora 15:00 urmând a se îmbarca în avionul ce-i va readuce acasă pe membrii delegaţiei gorjene din Antalya.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.