RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş, artizanul revitalizării Pandurilor

/ 16 noiembrie 2010

Progresul Pandurilor din ultimele săptămâni, atât în clasament, cât şi la nivelul fotbalului practicat, se datorează antrenorului Petre Grigoraş, care a ştiut să capaciteze jucătorii astfel încât să scoată mai mult de la ei decât reuşise predecesorul său, Ionuţ Badea.

Ideea că meritul aparţine în mare măsură antrenorului este susţinută şi de jucători, chiar şi de cei aduşi la Târgu Jiu de Ionuţ Badea: “De când a venit Grigoraş am tot urcat, am tot urcat şi sper să nu ne oprim. Secretul succesului? Întrebaţi-l pe nea Grig. Eu zic că e mâna lui în revitalizarea echipei. A adus un plus. Asta e important. Şi faptul că ne dăm cu toţii silinţa pentru cele trei puncte la fiecare meci. Cu nea Grigoraş jucăm să câştigăm. Niciodată nu jucăm la egal. Jucăm tot timpul la victorie, şi acasă şi în deplasare”, a declarat Cosmin Băcilă despre rolul pozitiv avut de Grigoraş în evoluţia Pandurilor din ultimele runde. “După câte se vede, schimbarea antrenorului a făcut bine. Am adus puncte, avem moral”, a declarat şi Claudiu Voiculeţ, în vreme ce căpitanul Mihai Pintilii este şi el convins că schimbarea de antrenor a dus echipa pe un drum bun în campionat: “Atmosfera e super bună. Chiar a prins bine schimbarea, băieţii îi simt motivaţi. Suntem altfel şi sper să facem cât mai multe puncte. Sperăm să fi venit acea descătuşare. Atmosfera e bună, antrenorul e bun…”.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.