RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Voiculeţ: “Noi nu putem să stăm cu fundul în poartă că luăm gol”

/ 15 noiembrie 2010

“Giuvaerul” lui Ionuţ Badea se simte bine şi sub comanda lui Grigoraş, asta chiar dacă piciorul l-a trădat puţin la punctul cu var în meciul cu U Cluj, atunci când Voiculeţ a ratat un penalti ce ar fi putut aduce victoria Pandurilor.

Mijlocaşul Claudiu Voiculeţ a devenit titular de drept în formaţia Pandurilor după ce a fost adus de la Steaua, acolo unde fusese luat de Florin Marin, colaboratorul lui Victor Piţurcă, şi este golgheterul la zi al gorjenilor cu trei reuşite în cele 11 partide jucate în tricoul Pandurilor.

Reporter: Ce cadou special vreţi să-i faceţi lui Grigoraş pentru ziua de naştere?
Claudiu Voiculeţ: Sper să-i facem vineri un cadou, dar era bine să fi câştigat şi la Alba Iulia. Aşa îi făceam un cadou extraordinar.

Rep.: Rezultatele din această rundă nu au fost prea bune pentru Pandurii chiar dacă aţi câştigat un punct în deplasare.
C.V.: Toate contracandidatele noastre au făcut puncte în această etapă. Sunt echipe bune şi au făcut acum rezultate la care nu ne-am fi aşteptat. Şi la Vaslui cu Astra, chiar şi Târgu Mureşul… Sper că după victoria noastră de vineri să se mai aşeze lucrurile.

Rep.: A fost benefică schimbarea antrenorului?
C.V.: După câte se vede, schimbarea antrenorului a făcut bine. Am adus puncte, avem moral. Orice schimbare cred că face bine. Meciul cu Braşovul trebuie să-l câştigăm neaparat. Aşteptăm acest meci să câştigăm şi apoi, cu 17 puncte va fi altceva. Poate mai scoatem ceva şi la Vaslui.

Rep.: De la venirea lui Grigoraş Pandurii joacă mai ofensiv, iar echipa nu mai este dominată, indiferent de adversar. E jocul ofensiv cheia succesului pentru Pandurii?
C.V.: Nu pot să spun eu dacă jocul nostru mai ofensiv este şi cheia către rezultate pozitive. Nu discut eu tactica, asta e treaba antrenorului şi fiecare vede fotbalul în felul lui. Când ai rezultate, toată lumea zice că este bine. Gazul a stat cu echipa pe linia de 16 metri şi n-a primit gol. Noi, la o fază fixă, la un aut, luăm gol… Noi nu putem să stăm cu fundul în poartă că luăm gol. Şi la Steaua, toată lumea ne-a acuzat că am picat fizic, dar n-am picat fizic, ci psihic. Nu poţi să ai o fază fixă în minutul 62 şi să iei gol… O singură acţiune şi să iei gol… Numai la noi se poate întâmpla asta.

Rep.: Ai ratat un penalti la Alba Iulia. Vei încerca să transformi un eventual penalti pe care Pandurii l-ar primi vineri în meciul cu Braşovul?
C.V.: Nu ştiu dacă voi executat un eventual penalti vineri. Asta depinde de antrenorul Grigoraş. Eu mă bag. Am ratat un penalti, dar se mai întâmplă… Păcat că s-a întâmplat. Erau bune trei puncte.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.