RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Noi când mai câştigăm?

/ 22 august 2010

Cine ar fi pariat că cei de la Pandurii în primele trei meciuri de acasă vor face remize s-ar fi scos. După egalurile cu Unirea Urziceni şi Dinamo, gorjenii au mai pus-o de-o remiză şi cu Gaz Metan Mediaş. Un 0-0 clasic, urât pentru cei care au vrut să vadă spectacol fotbalistic. Dar atunci când ambele echipe sunt interesate mai mult să nu greşească în defensivă, la ce te poţi aştepta?

Entuziasmul Gazului Metan din urmă cu două sezoane a trecut. Ardelenii au schimbat placa, nu mai fac show dar adună puncte. Cristi Pustai a realizat că spectacolul nu ţine de foame, aşa că entuziasmul a fost schimbat cu pragmatismul. O modificare câştigătoare. De partea opusă, despre echipa lui Ionuţ Badea trebuie să vorbim doar la timpul prezent. Astfel, trupa gorjeană are mari lacune în anumite momente ale jocului, fie în apărare, dar mai ales în ofensivă.

Sâmbătă seara la Târgu Jiu s-au întâlnit două echipe care s-au anihilat reciproc. Gazul a venit cu gândul de-a obţine un punct, aşa că s-au baricadat în apărare încă din primele minute. De partea opusă, echipa lui Ionuţ Badea nu ştie să desfacă apărările aglomerate, motiv pentru care mingea a fost plimbată mai mult de-a latul terenului. A ieşit un joc anost, lipsit de ocazii şi care i-a chinuit în faţa televizorului pe cei neutrii.

Chiar dacă la Pandurii şi-au făcut debutul ofensivii Voiculeţ şi Adrian Iordache, gazdele au avut aceeaşi ineficienţă. Ceva nu se leagă în jocul pandurilor, mai ales în faza de atac, dovada fiind doar cele două situaţii de gol create. Prima a fost în minutul 30 atunci când Orac de la 8 metri a trimis slab mingea spre poarta ardeleană, iar a doua în minutul 72 când Iordache l-a lobat din unghi pe Pleşca, dar mingea n-a avut forţa să intre în poartă fiind degajată de un fundaş advers. În rest nimic. Fotbal încâlcit, un meci clasic de 0-0 din toate punctele de vedere pentru că medieşenii nu au avut nici ei ocazii de gol.

Cert este că oltenii au pierdut încă două puncte la adevăr ajungând la minus şase în clasamentul adevărului, iar etapele care vin sunt teribil de grele. Sâmbătă mergem în Gruia să jucăm contra rănitei CFR, iar apoi la Târgu Jiu vine Universitatea Craiova…Vremuri grele pentru Ionuţ Badea.

Pandurii: 12. Marius Popa – 2. Matei, 21. Chiricheş, 5. Pintilii, 6. Cardoso – 7. Băcilă, 28. Nasser, 14. Claudiu Voiculeţ (16. Nistor ’68), 17. Brata (30. I. Iordache ’65) – 8. Orac (9. Apostu ’81), 23. Adrian Iordache. Antrenor: Ionuţ Badea.

Gaz Metan Mediaş: 12. Pleşca – 3. Trtovac, 19. Florin Lazăr, 13. Akaki, 8. Buzean – 5. Muntean (16. Zaharia ’87), 15. Hoban, 21. Todea, 88. Pîrvulescu – 27. Eric (7. Kubala ’56) – 2. Aganovic (10. Silvăşan ’71). Antrenor: Cristi Pustai.

Cartonaşe galbene: Pintilii ’54, Chiricheş ’90+1 / Hoban ’20, Pîrvulescu ’44, Todea ’57

Arbitri: Alexandru Tudor – M. Artene, D. Hulubei

Observatori: Rodion Cămătaru, Alexandru Crişan

Spectatori: 2.000

Comentează!

3 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.