RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii şi-au speriat adversarul, dar asta nu i-a ajutat să revină cu vreun punct de la Timişoara

/ 7 decembrie 2009

faza meci timisoaraPartida de la Timişoara a mărit numărul meciurilor fără victorie pentru Pandurii, cărora le-a mai rămas o singură şansă de a îndulci vacanţa de iarnă, un succes în ultima rundă a toamnei în faţa celor de la Unirea Alba Iulia.

Chiar dacă au pierdut cu 1-0 în Banat, Pandurii l-au făcut pe tehnicianul Timişoarei să se teamă pe final de primirea unui gol care i-ar fi răpit victoria şi poziţia de lider, însă mai mult decât de Pandurii, Sabău pare că s-a temut de proprii jucători: „Nu a fost un meci frumos, adversarul s-a apărat bine, cu agresivitate şi ne-a fost teamă în unele situaţii să nu luăm gol. E bine că am câştigat, şi aceste 3 puncte ne menţin pe primul loc”, a spus Sabău la finalul meciului precizând că doi oameni cheie ai angrenajului creat la Timişoara, Alexa şi Bourceanu, au fost “confuzi şi obosiţi”, fapt ce a afectat evoluţia echipei sale.

Pandurii au primit repede gol, Gigel Bucur marcând în minutul 11 la o fază care nu anunţa nimic, dar care s-a transformat în gol şi datorită lipsei de mobilitate a lui Chibulcutean, rămas pironit pe loc în timp ce atacantul Timişoarei, plecat de lângă el, îl executa pe nefericitul Stanca. Timişoara nu a forţat foarte mult, poate şi din cauza oboselii acumulate după meciul cu Ajax, dar nici Pandurii nu au reuşit să pună probleme la poarta lui Pantilimon, doar Lazic, în prima repriză, imediat după golul lui Bucur, şi Martinovic, în partea a doua, la un corner al Pandurilor, au fost aproape de egalare.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.