RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Otopeniul şi Alba Iulia îl vor pe Adrian Iordache

/ 20 februarie 2011

Adrian Iordache este unul dintre jucătorii care nu intră în vederile lui Grigoraş pentru retur, dar în privinţa căruia nu s-a găsit încă nicio soluţie.

Pentru Adrian Iordache există două oferte de împrumut până în vară, dar jucătorul refuză să plece aşa cum refuză şi rezilierea contractului său cu Pandurii: „Am încercat să reziliem contractul lui Adrian Iordache pe cale amiabilă, dar el nu a dorit acest lucru până acum. Mai sunt variantele unor împrumuturi la Otopeni sau Alba Iulia, dar nici aceste variante nu au fost agreate de jucător. Sper ca până la urmă el să conştientizeze faptul că pentru el e bine să joace şi nu să stea”, a precizat preşedintele executiv al Pandurilor.

Fără a fi făcut pregătirea de iarnă cu vreuna dintre cele două echipe ale Pandurilor, Adrian Iordache se antrenează acum la Pandurii II, alături de alţi doi exilaţi ai lui Grigoraş, Chibulcutean şi Orac, însă cei doi au fost incluşi încă de la început în programul echipei a doua şi au fost în cantonament cu Pandurii II în Antalya.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.