RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Titlul (…) este jucat, dar la locurile 2, 3 şi 4 este cu totul altă situaţie”

/ 9 ianuarie 2013

Antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraș, spune că a stabilit planul după care echipa gorjeană va duce bătălia în partea a doua a campionatului.

grigoras plus        „Din punctul meu de vedere, totul este stabilit. Şi în ceea ce priveşte lotul, cine ar trebui să vină şi cine pleacă, dar şi programul echipei. Deci nu mai rămâne decât de purtat o discuţie cu domnul Condescu asupra obiectivului final. Iar asta o vom discuta luni”, a declarat Grigoraș înlăturând supozițiile unei eventuale despărțiri de gruparea gorjeană.

Discuțiile pe care Grigoraș spune că le va avea cu președintele Marin Condescu se vor purta în jurul noului obiectiv ce a fost stabilit de conducerea clubului gorjean: „Returul va fi unul foarte greu. Personal, cred că titlul pe anul acesta este jucat, dar la locurile 2, 3 şi 4 este cu totul altă situaţie. Orice echipă clasată acum între poziţiile 2 şi 8 poate termina acolo, sus. Şi e vorba de echipe foarte puternice, cu loturi foarte bune precum Petrolul, CFR, Vaslui, Astra, chiar şi Dinamo, care va pune mari probleme multora. Deci va fi foarte greu pentru noi, cu rezervele din altă parte, să terminăm în primele patru. Nu zic că este imposibil, toţi ne dorim, dar trebuie să fim realişti”, a declarat antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.