RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Am jucat mai bine decât adversarul”

/ 7 noiembrie 2011

Pandurii a pierdut al doilea meci pe propriul teren din acest sezon, 0-1 cu Oțelul Galați, și poate spune din nou că a făcut-o în urma unui meci în care a fost mai bună decât adversarul întâlnit.

Antrenorul echipei gorjene spune că egalul ar fi reflecat corect dispunerea de forțe din teren la meciul dintre Pandurii și Oțelul: „Nu meritam să pierdem. Nu întotdeauna fotbalul este corect cu cel care joacă mai bine. Din punctul meu de vedere am jucat mai bine decât adversarul. Pe de altă parte, Oţelul s-a dovedit extrem de pragmatică. Cred că după joc meritam un egal care ar fi fost în conformitate cu desfăşurarea partidei”, a declarat Grigoraș la finele întâlnirii cu echipa campioană. Acesta mai spune că jocul bun al echipei sale, în fața unei echipe foarte bine organizată, care este campioana în exercițiu, îi dă speranțe că va reuși să aibă rezultate bune în viitor cu Pandurii: „Eu vreau să jucăm bine şi o să vină şi momentul când vom lega victorii. A fost o întâmplare că am pierdut”, a explicat Grigoraș.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • gorj spune:

    multumim Grig pentru tot ce ai facut la tg Jiu!!!! este oricum o performanta locul pe care suntem!!!!!! sa avem rabdare si grig ne va duce si mai sus veti vedea!!!!! suntem mandrii de voi!!!!!

  • alin spune:

    felicitari.ne mai trebuie si noroc,echipa joaca fotbal,bravo profesoreiti transmite unul dintre cei mai mari fani ai tai G.R.A.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.