RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jaka Stromajer: “Grigoraş a schimbat în bine toată echipa”

/ 19 aprilie 2011

Slovenul Jaka Stromajer se afla într-o situaţie delicată la Pandurii înaintea sosirii lui Petre Grigoraş, însă acesta a reuşit în scurt timp să-i resusciteze cariera.

Cu doar patru goluri marcate în aproape trei sezoane la Pandurii, Stromajer a renăscut ca atacant sub bagheta lui Grigoraş, el reuşind să înscrie de două ori în toamnă, în partidele cu U Cluj şi Unirea Urziceni şi de două ori în această primăvară, la Craiova şi cu Victoria Brăneşti. Cu toate acestea, Stromajer spune că nu este doar meritul său, ci al întregii echipe şi, în special, al lui Grigoraş: “De ce joc eu bine acum? Păi a mai jucat vreodată Pandurii bine? Grigoraş nu m-a ajutat numai pe mine, a schimbat în bine toată echipa. E normal ca atunci când echipa joacă bine să iasă în evidenţă şi jucătorii. Grigoraş ne dă libertate. Totul s-a schimbat după meciul cu Mediaş. Am discutat în cantonamentul de la Sibiu, s-au făcut unele schimbări şi au venit rezultatele”, a declarat Jaka Stromajer.

Cu 33 de puncte Pandurii privesc acum cu mai mult optimism spre etapele ce au mai rămas de disputat din acest sezon, însă Stromajer atenţionează că zestrea de puncte nu este suficientă încă pentru o relaxare a echipei: “Nici o echipă nu s-a salvat cu 33 de puncte. Eu vreau să facem 50 de puncte. Jucăm bine meci de meci şi putem să batem şi pe Sportul şi Steaua şi Rapid”, a mai spus Stromajer.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.