RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stromajer e la Târgu Jiu şi negociază cu cei de la Pandurii

/ 7 martie 2011

După ce în această iarnă a încercat să se transfere la Torpedo Moscova, fără a reuşi însă acest lucru, Jaka Stromajer este aproape de a reveni la Pandurii.

Preşedintele Marin Condescu a declarat că Stromajer va fi ăpus din nou la dispoziţia lui Grigoraş, antrenorul fiind dispus să-l accepte din nou pe atacant în lot: „A fost fugar două luni de zile, a încercat să-şi caute echipă, am convenit să revină să începem din nou munca împreună. Stromajer va continua contractul pentru că nu a fost niciodată întrerupt. Grigoraş este de acord. Îl acceptă, nu şi-l doreşte. A existat un moment când Grigoraş şi l-a dorit foarte mult. Dacă nu ar fi făcut prostia ca el să plece când s-a început cantonamentul, lucrurile ar fi fost în regulă. În tactica lui de joc s-a integrat perfect”.

Stromajer a declarat pentru www.sportingorj.ro că este gata să îmbrace din nou tricoul echipei gorjene pe care vrea să o ajute să se salveze de la retrogradare: „Sunt aici, încă nu s-au rezolvat toate problemele, se mai discută. E o problemă de bani, dar cred că se va rezolva. Depinde de preşedinte. Sunt gata de treabă la Pandurii. Dacă se va rezolva problema şi voi juca din nou la Pandurii, îmi propun să rezolvăm problema retrogradării, să ne îndepărtăm de acea zonă. Acesta este cel mai important obiectiv pe care mi-l propun, apoi vin cele legate strict de evoluţiile mele”, a spus atacantul sloven.

În legătură cu tranferul ratat la Torpedo Moscova, Stromajer spune că este un subiect închis, despre care nu-i face plăcere să mai vorbească: „Am fost în această iarnă în probe la Torpedo Moscova, lucrurile au mers bine până într-un anumit punct, dar nu ştiu şi nu înţeleg de ce nu s-a mers mai departe. E un lucru pe care nu-l înţeleg şi despre care nu vreau să mai vorbesc”, a încheiat Stromajer.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.