RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş vrea străini doar dacă joacă la echipa naţională

/ 14 decembrie 2010

Antrenorul Petre Grigoraş vrea să demonstreze la Pandurii că jucătorii români au valoare şi spune că la Târgu Jiu vor ajunge doar jucători străini care evolează pentru naţionalele ţărilor lor.

“Nu vreau niciun jucător străin. Doar dacă e vreunul care are vreo 10-15 goluri marcate pe la naţională, mă dă peste cap şi nu am ce să fac şi nu-l pot refuza. Nu am nimic cu ei, nu sunt naţionalist. Vreau să văd şi eu pleiada de impresari câţi jucători români vând în străinătate şi câţi jucători străini se încearcă să fie aduşi în Liga 1. Noi nu avem jucători tineri sau sunt mai slabi ca cei care sunt aduşi? Nu. Cum e cazul nostru, dacă ne-am născut în România suntem români şi nu suntem buni. Alţii care sunt brazilieni sunt super buni că-s tehnici, nemţii sunt foarte tenace, sârbii sunt bătăioşi”, a explicat Grigoraş decizia sa de a transfera în această iarnă la pandurii doar jucători români.

În lotul Pandurilor în acest moment sunt doar cinci jucători străini, unii dintre ei fiind însă pe picior de plecare. Portughezul Pedro Mingote pare a fi cel mai sigur de poziţia sa în poarta Pandurilor, mai ales dacă Marius Popa va pleca în această pauză competiţională la U Cluj. Destul de sigur pe postul său pare a fi şi Ousmane Viera, acesta fiind şi internaţional ivorian. Evoluţiile sale din finalul turului de campionat par să-i fi prelungit şederea în România atacantului sloven Jaka Stromajer, lucru care nu se poate spune şi despre bosniacul Stojan Vranjes, acesta fiind foarte probabil pe lista dată de Grigoraş conducerii cu jucătorii de care se poate dispensa în partea a doua a campionatului. Brazilianul Cardoso este şi el nesigur pe poziţia sa la Pandurii, dar în cazul său nu este vorba de o disponibilizare, ci de posibilitatea de a primi sau nu o ofertă interesantă atât pentru jucător cât şi pentru club: “Cu Cardoso nu sunt probleme. El dacă vrea să plece sau e vreo ofertă bună poate pleca. Cred că i-a venit mintea la cap, poate deveni jucător util. În ultima parte mi s-a părut că s-a crezut senator de drept şi asta nu am înghiţit, aşa că a stat pe banca de rezerve. Uşor-uşor s-a pregătit foarte bine, nu am nimic cu el, nu este pe lista neagră”, a declarat Grigoraş cu privire la situaţia lui Cardoso la Pandurii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.