RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Nu este o tragedie, dar suntem îngrijoraţi”

/ 18 august 2011

Petre Grigoraş spune că şedinţa în care şi-a băgat elevii a fost una binevenită, în care s-au spus în mod direct unele lucruri care ar putea ajuta echipa în viitor, însă nu crede că situaţia Pandurilor trebuie privită ca o tragedie.

„Am avut o discuţie cu ei, normală, logică, după desfăşurarea a trei etape în care am avut fluctuaţii de formă. Nu este o tragedie pentru că după trei etape suntem la +1, avem patru puncte, dar este un semn mare de întrebare pentru aceste fluctuaţii şi cred că am găsit câteva din răspunsurile pe care trebuia să le aflăm”, a declarat Grigoraş, care a precizat că a avut parte de un dialog la şedinţă, aşa cum şi-a dorit, 4-5 jucători importanţi din echipă având curajul de a-şi spune în mod deschis părerea despre ceea ce cred ei că s-a întâmplat în aceste trei etape scurse, iar acest lucru l-a bucurat pe tehnician.

Una dintre concluziile pe care antrenorul le-a făcut publice a fost aceea că jucătorii au făcut pasul înapoi în ceea ce priveşte atitudinea cu care au abordat meciurile: „Au recunoscut şi ei că a fost o schimbare de atitudine, de modalitate de abordare pe întreaga durată a partidei faţă de returul campionatului trecut. Poate s-au crezut mai siguri pe ei, dar ai nevoie de foarte multă seriozitate pentru a obţine rezultate. Am ajuns la concluzia că trebuie să redevenim echipa motivată, determinată care am fost în returul trecut. Numai aşa putem să avem rezultatele pe care le vrem. Am fost o familie unită, un grup puternic. Nu că acum nu am mai fi, dar poate că acum nu ne-am mai ajutat unii pe alţii aşa de mult. Am decis să o luăm de la zero, de la primul antrenament, iar de la primul meci, cel cu CFR-ul, trebuie să arătăm altfel. Nu ştiu care va fi însă rezultatul, pentru că întâlnim o echipă foarte bună”, a declarat Grigoraş. Ceea ce n-a dorit să spună antrenorul Pandurilor, dar s-a văzut în timpul partidelor cu FC Braşov şi Dinamo, a fost faptul că şi din punct de vedere fizic a existat o cădere, iar această supoziţie este susţinută şi de faptul că echipa gorjeană a efectuat în această dimineaţă un antrenament fizic.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.