RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Orice punct câştigat este un bonus”

/ 25 noiembrie 2010

Pentru tehnicianul Pandurilor, meciul cu FC Vaslui este unul catalogat drept uşor, asta pentru că Grigoraş va avea mai puţin de lucrat la motivarea propriilor jucători.

Grigoraş aşează formaţia vasluiană pe aceeaşi treaptă cu granzii campionatului : „Meciul de la Vaslui face parte din categoria meciurilor uşoare. E la acelaşi nivel cu Steaua, Dinamo, Rapid sau CFR. Orice punct câştigat este un bonus. Ştiu că va fi greu, Vasului e în lupta pentru titlu, cel puţin pentru un loc de cupele europene. Au lot extrem de valoros, au făcut investiţii enorme pentru a câştiga un trofeu. N-au reuşit deocamdată, dar jocul echipei le dă speranţe. Acum sunt la cinci puncte de lider, puncte pe care le pot recupera. Vor face tot posibilul să câştige”, a declarat antrenorul principal al Pandurilor.

După ce a rezistat Stelei vreme de o oră şi după ce doar arbitrii au făcut ca Pandurii să nu plece cu o victorie din Giuleşti, Grigoraş începe războiul cu echipa moldoveană cu declaraţii laudative la adresa trupei lui Adrian Porumboiu: „Au jucători pe care i-aş vrea în echipă la orice oră din zi şi din noapte, dar nu ne permitem. Jucători ca Sânmărtean, Wesley, Adailton, Kuciak sau Papp. Nu ştiu dacă e cel mai valoros lot, dar e în primele trei loturi ca valoare. Sunt plătiţi foarte bine, iar în ultuml timp exceptând debutul de campionat cu frământările acelea, echipa şi-a intrat în program normal şi au crescut de la meci la meci. Au apărut şi rezultatele bune”, a mai declarat Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.