RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ionuț Tătaru merge cu Rapidul un an

/ 20 iulie 2013

Fundașul central Ionuț Tătaru nu a prins lotul la Pandurii, dar se mută pentru un an la București pentru a juca la Rapid.

tataruTătaru va fi împrumutat de Pandurii la Rapid, acolo unde va avea șansa de a juca: „Trebuie să rezolv repede cu actele pentru că ei m-ar dori chiar de luni, la meciul cu Vasluiul. M-au primit bine acolo, e un colectiv bun și mă bucur că mi se dă o șansă acolo, șansă pe care la Pandurii nu prea am avut-o. Mă bucur și pentru faptul că voi juca la Rapid, care rămâne în continuare un brand în fotbalul românesc și altfel ești văzut când joci la Rapid. Antrenorul nu mi-a spus prea multe, nici nu am avut foarte mult timp. Mi-a spus doar că are încredere în mine”, a declarat Ionuț Tătaru pentru Sport în Gorj.

Șansele ca Ionuț Tătaru să prindă un post de titular sunt destul de mari, la giuleșteni fiind acum în lot ca fundași centrali doar Mardare, Lung (adus de la Sportul Studențesc) și Iacob (un jucător venit de la Delta Tulcea).

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.