RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Tătaru, tot pandur

/ 24 iulie 2012

Ionuţ Tătaru a revenit sub comanda lui Petre Grigoraş, deşi clubul Pandurii Târgu Jiu îl trimisese sub formă de împrumut la divizionara B, FCM Târgu Mureş.

Titular în toate meciurile de pregătire la Târgu Mureş, Tătaru i-a impresionat pe oficialii mureşeni. Aceştia au dorit să-l achiziţioneze definitiv, însă cei de la Pandurii s-au opus.

“Am jucat în pregătire, m-am impus în primul unsprezece, dar cluburile nu s-au înţeles. Cei de la Târgu Mureş au zis că nu acceptă să mă formeze, apoi Pandurii să mă ia gata format. Ei au dorit să mă achiziţioneze definitiv, însă Pandurii vrea doar împrumut”, a explicat Tătaru.

Fundaşul a revenit la Pandurii şi se pregăteşte cu prima echipă. Cel puţin, deocamdată. Totuşi, Pandurii l-ar putea direcţiona la altă formaţie de Liga a 2-a sau chiar Liga 1, în perioada următoare.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • cristiano.. spune:

    eu nu reusesc sa inteleg de ce PANDURII nu inceark sa le de-a ei incredere jucatorilor in loc sa ii trimita pe la alte echpe, si dupa aia sa uite de ei,,!! si in acest fel se mai rateaza ink un jucator,,oricum ‘tata’ iti doresc mult succes si sper k pandurii sa isi dea seama k ai talent si k meriti sa joci..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.