RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liber la peluze…în alb-albastru

/ 28 mai 2013

Clubul Pandurii Târgu Jiu deschide porțile la peluze pentru fanii săi la ultimul meci al sezonului, contra Astrei Giurgiu, în limita celor 2.000 de locuri disponibile.

IMG_9126            Accesul se va face pe baza tichetelor distribuite la ora meciului, la intrarea în peluze. Pentru locurile din tribune, oficialii pandurilor roagă posesorii de abonamente să împrumute măcar tichetul celor care vor să vină la meci pentru ca locurile să nu rămână goale. De asemenea, fanii sunt rugați să vină îmbrăcați în alb-albastru sau cu steaguri, fulare și alte articole în culorile clubului. „Avem nevoie de fani la meciul cu Astra Giurgiu. Este o finală pentru Europa. E o şansă care poate se iveşte o dată în viaţă. Aşa cum o finală nu se joacă, ci se câştigă, la fel şi acum, fanii noştri pot decide acest meci. Dacă la Severin au venit 7.000 de gorjeni la promovarea în Liga 1, de ce nu ar fi şi acum cel puţin 7.000 la calificarea în Europa League. Am dori să creăm o atmosferă de Europa. De aceea îi rugăm pe fani să vină la stadion îmbrăcaţi în alb sau albastru”, a făcut apel secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.