RSS post comments feeds rss email feeds twitter

De luni, liber la abonamente

/ 4 iulie 2012

Fanii Pandurilor vor putea să-și procure abonamente pentru meciurile noului sezon începând de săptămâna viitoare.

Conducerea clubului gorjean a anunțat că prețul pentru unui abonament la peluză este de 50 de lei, la Tribunele I și II costul unui tichet este de 150, iar la Tribuna 0 un abonament a fost fixat pentru 250 de lei. Cel mai scump loc la un meci al Pandurilor, pentru abonați, va costa 500 de lei, la sectorul VIP.

Comercializarea noilor abonamente va începe de luni, la stadion, iar până joi vor avea întâietate cei care au avut abonamente în sezoanele anterioare și vor să-și păstreze locul, de vineri urmând ca orice suporter, fie că a avut sau nu abonament până acum, să-și poată procura tichetele pentru noul sezon. Abonamentele se vor vinde până cu 24 de ore înainte de partida cu Universitatea Cluj, meci cu care Pandurii va începe sezonul.

Oficialii clubului gorjean au pregătit o surpriză pensionarilor cu venituri mici: „Clubul nostru va oferi în acest an 200 de abonamente gratuite pentru pensionarii cu venituri mai mici de 600 de lei. Primii 200 de pensionari care vor depune cererile și se vor încadra în condițiile amintite vor primi aceste abonamente, cererile urmând a fi primite începând de luni, de la ora 10:00, la Stadionul „Municipal” din Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.