RSS post comments feeds rss email feeds twitter

În „Noaptea alb-albastră”, Energia vizează a treia victorie consecutivă în 2010

/ 26 ianuarie 2010

Învingători în faţa a două echipe puternice în acest retur, BCA Piteşti şi Steaua Turabo, baschetbaliştii de la Energia îşi doresc să continue pe aceeaşi linie şi să obţină un nou succes pe teren propriu în etapa intermediară din cadrul Diviziei A de baschet masculin.

La meciul cu CSU Atlasib Sibiu antrenorul Theo Evans se aşteaptă la un joc spectaculos de ambele părţi în urma căruia Energia să-şi treacă în cont cea de-a treia victorie consecutivă din acest an: “Sper să fie a treia victorie. Sibiul are o echipă bună, una din cele mai tari din campionat. O să fie un meci dificil, dar sper să câştigăm. Mă aştept să fie un joc strâns, să nu câştigăm la o diferenţă mai mare de zece puncte. Cred că va fi un meci bun pentru că o să se întâlnească două echipe care practică un baschet frumos. Sibiul au dovedit an de an că sunt tari, însă sper să câştigăm”, a declarat tehnicianul Energiei. Acesta a mai spus că CSU Atlassib Sibiu este o echipă cua atât mai periculoasă cu cât ea a câştigat ultimele două meciuri fără a avea un joc convingător: “Jocul Sibiului se aseamănă cu cel al nostru. O să avem o partidă grea. Una peste alta, ei sunt pe locul patru chiar dacă jocul lor nu convinge, iar asta înseamnă că sunt o echipă redutabilă din campionatul nostru”, a completat Theo Evans.

Meciul dintre Energia şi CSU Atlassib este programat a se disputa miercuri seara, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă, air antrenorul Theo Evans face un apel ca toţi cei care vor veni să-şi încurajeze echipa favorită să vină îmbrăcaţi doar în alb şi albastru pentru a fi în tema acestui meci, “Noaptea alb-albastră”.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.