RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans mulţumeşte celor prezenţi la „Noaptea aprecierii Fanilor”

/ 10 ianuarie 2010

Pentru prima dată în 2010, echipa de baschet Energia Rovinari s-a întâlnit cu fanii în cadrul unei acţiuni gândite de Theo Evans drept un semn al mulţumirii pe care echipa doreşte să o arate faţă de suporterii săi.

Antrenorul american al Energiei a declarat că echipa a simţit suportul publicului chiar şi în momentele grele din turul acestui campionat şi le mulţumeşte acestora: „E un lucru pe care am vrut să-l facem special pentru fani ca să se simtă mai aproape de echipă, să cunoască mai bine jucătorii şi să le arătăm şi noi cât de mult apreciem ajutorul, suportul lor chiar şi în perioadele când echipa nu a mers aşa bine”.

Tehnicianul Energiei le-a mulţumit printr-un e-mail tuturor celor care au participat la acest eveniment precum şi celor care l-au ajutat în promovarea lui şi spune că aşteaptă propuneri pentru temele sub egida cărora se vor disputa meciurile echipei gorjene pe teren propriu în acest an: „Încerc să creez o bază de date a fanilor şi fiecare meci acasă va avea o temă. De exemplu noaptea pancartelor. Cine va avea cea mai trăsnită pancartă va fi premiat”, a declarat Theo Evans.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.