RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Aproape de surpriză la Constanța, Andrieș mulțumit de echipă

/ 18 martie 2013

După o perioadă neagră la nivelul rezultatelor dar și al exprimării în teren, chiar dacă Energia a pierdut la malul mării, antrenorul Liviu Andrieș spune că echipa sa a jucat, în sfârșit, ceea ce ar trebui să joace.

detaliu handbal     „Aşa trebuie să arătăm. Trebuie să avem atitudine, curaj şi răbdare în joc. Am muncit mult, am fost aproape de o surpriză uriaşă. Chiar o puteam realiza. Păcat de munca depusă. Ne-am întrecut pe noi înşine, şi chiar dacă am mai făcut unele greşeli sunt mulţumit de echipă. Apărarea a făcut un meci bun, până în minutul 52, HCM marcase doar 19 goluri, iar asta spune multe despre jocul nostru pe apărare”, a declarat antrenorul Liviu Andrieş.

Energia a pierdut cu 25-21 (13-13) în fața celor de la HCM Constanța după un meci în care gorjenii s-au aflat până pe final la timona întâlnirii. Meciul a fost pierdut pe final, după accidentarea lui Șandru, care are fractură de piramidă nazală, a fost operat la Constanța și va rata restul sezonului.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.