RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Bogdan Criciotoiu, aproape de HCM Constanţa

/ 10 februarie 2011

Declarat jucător liber de contract după ce Energia a întârziat cu plata salariilor, Bogdan Criciotoiu este pe punctul de a da lovitura.

Tânărul inter dreapta a fost dorit de HC Odorhei şi CSM Bucureşti, dar ultima ofertă sosită le întrece pe cele două, ea venind chiar din partea campioanei României, HCM Constanţa: “Mâine voi merge la Constanţa pentru a semna contractul. De luni sper să plec definitiv de aici… Eu nu m-am dus pentru bani la Constanţa, am mers în primul rând pentru că am ales performanţa, acolo se încurajează acest lucru, nu se dă în jucători!”, a declarat Bogdan Criciotoiu. Acesta l-a acuzat pe Gore Popescu pentru faptul că nu a rămas la Energia: “Ce a spus domnul Popescu în ultimele zile sunt nişte aberaţi, nişte minciuni sfruntate, practic m-a silit să plec. Totuşi, plec cu un regret, acela că mi-a plăcut acest club, de fapt era vorba despre oraşul meu şi doream să joc pentru oraşul în care m-am născut”, a mai spus interul gorjean.

Având în vedere faptul că la Constanţa este o mare densitate de jucători de valoare, Criciotoiu va fi nevoit să lupte din greu pentru un loc în echipa de la malul mării: “Ştiu ce mă aşteaptă la Constanţa, ştiu că acolo este o concurenţă puternică pe posturi, dar eu am ales cu bună ştiinţă asta şi vreu să progresez, nu-mi este frică de concurenţă. De fapt cu acest prilej o să văd şi eu la ce nivel sunt. Sper ca până la urmă încrederea să-mi fie răsplătită şi să prind un loc de titular în această echipă”, a mai declarat Bogdan Criciotoiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.