RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Meci strâns la Constanţa, înfrângere onorabilă pentru Energia

/ 9 februarie 2011

Energia a pierdut partida de la Constanţa cu HCM, dar nu numai că nu s-a făcut de râs în faţa campionilor, ci a şi pus serioase probleme constănţenilor mai ales cât a jucat şi Păiuş.

HCM Constanţa a învins cu scorul de 37-32, în condiţiile în care Energia a avut doar şapte jucători de câmp şi trei portari, iar Păiuş a ieşit de pe teren accidentat la jumătatea reprizei secunde: „Am făcut un meci bun, dar, aşa cum mă aşteptam, banca a făcut diferenţa. Am avut şi necazul acesta cu accidentarea lui Păiuş. Nici nu ştiu acum dacă ne putem folosi de el la meciul cu CSM Bucureşti. A fost un clinci puternic şi are o lovitură la genunchi. Acum îl doare, a fost să-şi pună nişte benzi pentru genunchi, dar cât de grav este vom afla abia mâine”, a declarat antrenorul Liviu Andrieş pentru www.sportingorj.ro. Andrieş a mai adăugat că accidentarea lui Păiuş a venit într-un moment în care Energia era pe val: „Păiuş s-a accidentat în minutul 47, când Constanţa avea trei goluri, dar eram peste ei. Asta e, acum aştept ca la meciul de duminică să strângem rândurile, să strângem din dinţi şi să batem CSM-ul cu toate achiziţiile lor făcute pe ultima sută de metri. Sunt convins că putem să o facem şi o vom face!”, a precizat antrenorul Energiei.

La Constanţa a mai fost deplasat cu lotul şi Ciprian Şandru, însă antrenorul a preferat să nu rişte o accidentare a sa şi l-a menajat, singura rezervă pentru jucătorii de câmp fiind Mărgineanu, care a intrat pe teren în minutul 47, după accidentarea lui Păiuş.

HCM Constanţa – Energia Pandurii Târgu Jiu 37-32 (18-14)

Energia: Dragomir, Rădulescu, Motoi, Păiuş (5), Vukas (8), Udriştoiu (2), Florea (10), Sandu Iacob (4), Giotoiu (3), Mărgineanu. Antrenor: Liviu Andrieş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.