RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a învins şi în al doilea meci Potaisa Turda

/ 5 februarie 2011

Elevii lui Liviu Andrieş s-au impus şi în cea de-a doua confruntare din acest weekend cu turdenii de la Potaisa, Energia câştigând cu 40-34 după ce oaspeţii conduceau la pauză cu 21-19.

Handbaliştii Energiei au arătat că nu sunt obişnuiţi să joace atât de devreme, partida disputându-se de la ora 10:30 pentru ca Andrieş să poată urmări şi meciul dintre HCM Constanţa şi Steaua, oaspeţii reuşind să se mişte mai bine pe teren şi să conducă la jumătatea jocului. Valoarea jucătorilor şi-a spus totuşi cuvântul şi, în ciuda faptului că a jucat din nou fără o serie de jucători importanţi, care vor lipsi şi la meciul cu HCM Constanţa, Energia a întors scorul şi a câştigat fără probleme acest al doilea meci cu Potaisa Turda.

Având o problemă în plus la Constanţa, acolo unde nu se va putea baza nici pe ajutorul lui Andrei Enache, care are de susţinut un examen, Liviu Andrieş a experimentat în partea a doua a meciului jucând cu Gabriel Florea pe post de coordonator, acesta fiind foarte posibil rolul pe care-l va avea şi în primul meci oficial din 2011.

Energia Pandurii Târgu Jiu – Potaisa Turda 40-34 (19-21)

Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori: 250

Energia: Dragomir, Rădulescu, Motoi, Enache (1), Păiuş (13), S. Iacob (5), Udriştoiu (5), Mărgineanu (2), Giotoiu (2), Vukas (5), Florea (5), Marii (2). Antrenor: Liviu Andrieş.

Potaisa: Viman, Medrea, Pavel (3), Suciu (2), Dinescu (3), Babici (1), Marian (7), Ţone (3), Vasiloiu, Liţiţă (1), Aliste, Ştef (5), Ignat (3), Popa (6). Antrenor: Horaţiu Gal.

Arbitri: Radu Costel şi Claudiu Fugaru.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.