RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie şi joc consistent pentru Energia în amicalul cu Potaisa

/ 4 februarie 2011

Noua echipă a Energiei s-a mişcat destul de bine în penultimul meci amical înaintea reluării campionatului Ligii Naţionale şi a învins clar pe Potaisa Turda cu scorul de 39-28.

În ciuda faptului că Liviu Andrieş nu a putut rula în acest meci decât opt jucători de câmp, dintre aceştia Şandru evoluând doar 2-3 minute, Energia nu a avut niciun fel de probleme în a se impune în faţa echipei turdene. Jocul echipei a căpătat o viteză în plus, mingea a circulat pe câteva trasee ce au fost bine exersate la antrenamente, iar Enache a demonstrat încă o dată că nemeritat a fost uitat de multe ori pe banca de rezerve. Andrieş a mai avut şi inspiraţia de a juca pe extrema dreapta cu tânărul Udriştoiu, iar acesta a evoluat foarte bine arătând calităţi care dacă vor fi dezvoltate ar putea oferi Energiei un jucător de bază în următorii ani.

Partida nu a avut istoric, gazdele conducând jocul de o manieră categorică pe întregul parcurs al întâlnirii. Energia va mai juca încă un meci cu Potaisa Turda mâine dimineaţă, de la ora 10:30, marţi echipa gorjeană urmînd a pleca spre Constanţa pentru întâlnirea cu HCM de miercuri.

Energia Pandurii Târgu Jiu – Potaisa Turda 39-28 (18-12)

Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori: 400

Energia: Dragomir, Rădulescu, Motoi, Udriştoiu (8), Enache (4), Păiuş (6), S. Iacob (6), Mărgineanu (1), Giotoiu (7), Florea (7), Şandru. Antrenor: Liviu Andrieş. Nu au fost folosiţi: Apolzan, Criciotoiu, Truică.

Potaisa: Viman, Medrea, Pavel (7), Suciu, Dinescu (1), Babici (1), Marian (9), Ţone (1), Vasiloiu (1), Bişiţa (1), Aliste, Ştefi (3), Ignat (4), Popa. Antrenor: Horaţiu Gal.

Arbitri: M. Ghiţă şi F. Stănculeasa.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.