RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Şandru a revenit şi a jucat pentru Energia la Cupa Harghita

/ 31 ianuarie 2011

Tânărul Ciprian Şandru a constituit o problemă pentru Energia de la plecarea lui Vasile Stângă în sensul că jucătorul, plecat la lotul naţional de tineret, s-a accidentat şi a ratat aproape toată perioada de pregătire.

Chiar dacă se vorbea la un moment dat de iminenţa unei operaţii care-l va face pe jucătorul Energiei indisponibil pentru o perioadă destul de lungă de timp, Şandru a revenit spectaculos la echipă şi a jucat pentru gorjeni în turneul de la Odorhei: “Şandru este o surpriză şi pentru mine, l-am luat la turneu doar să intre în atmosfera lotului, dar a vrut să joace, a spus că se simte bine şi a făcut un meci foarte-foarte bun cu Odorhei. Vine după două luni de inactivitate şi are 4 kilograme în plus, să sperăm că le va da jos” a declarat Liviu Andrieş.

Dacă Şandru a revenit la antrenamente, principalele probleme ale lui Liviu Andrieş sunt acum absenţele lui Mădălin Truică şi Bogdan Criciotoiu, ultimul fiind plecat la Bucureşti pentru un control suplimentar efectuat de un medic specialist.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.