RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, victorioasă în turneul de la Baia Mare

/ 23 ianuarie 2011

Noua echipă a Energiei a încheiat victorioasă primul turneu disputat în acest an. Trupa lui Liviu Andrieş a câştigat toate cele trei partide disputate în turneul de la Baia Mare câştigând totodată şi trofeul pus în joc.

„A fost un turneu bun pentru noi, încercăm să îndreptăm ce este de îndreptat în jocul echipei. Se vede o lipsă de jocuri în această formulă de echipă, dar avem speranţe că putem îmbunătăţi jocul nostru. Din punct de vedere al pregătirii fizice, eu zic că stăm binişor”, a declarat Liviu Andrieş despre comportarea echipei sale la acest turneu la care au mai participat gazdele de la Minaur Baia Mare, divizionara secundă Potaisa Turda şi echipa maghiară KT Balmazujvarosi.

Liviu Andrieş a mai precizat că s-a confruntat la acest turneu şi cu o problemă medicală: “Apolzan a acuzat ceva dureri la genunchi şi, după ce a evoluat în primul meci, am preferat să-l menajez şi nu l-am folosit în celelalte două, în locul său am jucat cu Sandu Iacob. Problemele lui Apolzan sunt mai vechi, dar sper să nu fie vorba de ceva serios”, a încheiat Andrieş.

Rezultatele Energiei la Turneul internaţional de la Baia Mare:

Energia Pandurii Târgu Jiu – Potaisa Turda 32-31 (16-18)
Energia Pandurii Târgu Jiu – Minaur Baia Mare 31-30 (16-11)
Energia Pandurii Târgu Jiu – KT Balmazujvarosi 36-29 (19-16)

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • mircea spune:

    Tinand cont de faptul ca lotul era format din 12 jucatori din care 3 portari iar dupa primul meci l-ati pierdut si pe Apolzan,cred ca v-ati descurcat destul de bine. La cat mai multe victorii! Suntem alaturi de voi!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.