RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia va juca fără extreme dreapta la Baia Mare

/ 15 octombrie 2010

Înaintea pauzei de campionat ce va fi luată pentru ca echipa naţională să participe la Trofeul Carpaţi, Energia mai are de disputat sâmbătă un meci la Baia Mare în compania celor de la Minaur, un meci considerat dificil de Vasile Stângă însă antrenorul gorjenilor spune că echipa sa este obligată să câştige această întâlnire.

Partida cu Minaur Baia Mare va fi cu atât mai dificilă cu cât ea vine în contextul frământărilor ce au avut loc la echipa gorjeană după dezastrul de la Porto, dar şi datorită faptului că pe partea dreaptă Stângă nu-I va putea folosi nici pe Vukas, nici pe Apolzan: “Va fi un meci greu, tot timpul am avut partide dificile acolo. Joacă cu ambiţie, dar nu ştiu dacă vor juca toţi de acolo. Avem şi noi accidentaţi, parcă a dat „iama” în stângacii noştri, ambele extreme drepte nu vor juca. O să improvizăm cu veşnicul polivalent Enache, poate improvizăm cu Sandu Iacob sau Criciotoiu. Asta e situaţia, însă mergem să câştigăm. Sper că s-au terminat surprizele. Este un meci crucial, şi ca să avem linişte în cele trei săptămâni trebuie să câştigăm”, a declarat tehnicianul Energiei. Acesta spune că astfel de partide sunt importante în încercarea de a îndeplini obiectivul propus.

Meciul dintre Minaur Baia Mare şi Energia Pandurii Tg. Jiu va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 11:00, asta deşi în primă instanţă ora de disputare a fost stabilită ora 17:00. Schimbarea orei de start a fost făcută la solicitarea gazdelor, care au motivat prin faptul că în aceeaşi sală mai are loc o competiţie de volei în acea perioadă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.