RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Surpriza la Constanţa? Mai mult o himeră

/ 8 februarie 2011

În condiţiile în care Energia a plecat la Constanţa cu doar 11 jucători, fără a avea prea multe opţiuni în ceea ce priveşte schimbările, echipa gorjeană poate aştepta un rezultat pozitiv de la meciul cu HCM doar dacă vreo minune îi va ajuta pe Andrieş şi elevii săi.

Chiar dacă speranţele sunt minime, Andrieş le cere jucătorilor să nu trateze acest joc ca pe o misiune imposibilă: „Nu trebuie să o luăm ca pe o misiune imposibilă. A mai fost o situaţie, acum câţiva ani, când eram tot eu antrenor la Energia, când Constanţa a venit la Târgu Jiu cu nasul pe sus zicând probabil că vin la desculţii de la Târgu Jiu şi am condus la un moment dat la 10-11 goluri şi am obţinut victoria. Dacă s-ar repeta istoria ar fi extraordinar, dar, la ce lot deplasăm acum, ne ducem să facem o figură frumoasă şi să ne jucăm şansa. Până la urmă nu avem nicio presiune, vor juca, iar principala mea problemă este să nu mai avem parte de vreo accidentare”, a declarat tehnicianul Energiei. Andrieş mai spune că singurele arme ale echipei sale sunt pregătirea fizică şi sufletul cu care vor juca elevii săi: „Surpriza nu poate fi obţinută decât printr-o dăruire exemplară. Acest lucru era necesar indiferent de faptul că aveam sau nu accidentaţi. E nevoie de multă pregătire şi mult suflet pentru a câştiga acest joc. Sperăm că aşa, balanţele se vor echilibra”, a mai spus antrenorul gorjean.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.