RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Evans: “Acum jucăm mai mult pentru fani”

/ 15 aprilie 2010

Antrenorul Energiei a fost bucuros la finalul primului meci cu Gladiator Cluj şi asta nu datorită victoriei obţinută, una scontată, ci în special datorită evoluţiei bune a jucătorilor din linia a doua.

Theo Evans spune despre partida de miercuri cu Gladiator că a fost una în care toţi jucătorii săi au confirmat, chiar şi cei care pe parcursul întregului sezon regulat au evoluat cam tot atâtea minute câte au prins în acest meci şi chiar şi în aceste condiţii Energia a reuşit să înscrie peste 100 de puncte. Juniorul Păun a reuşit şi el să înscrie primele puncte în Divizia A, el marcând un coş de trei puncte aplaudat la scenă deschisă de toţi cei aproximativ 700 de suporteri gorjeni prezenţi la meci. “Sunt primele puncte din multele pe care sper să le înscrie în continuare. Sper să facă acelaşi lucru şi Bratoloveanu. Deşi au emoţii când intră în teren pentru că sunt juniori am încredere în ei”, a comentat Theo Evans evoluţiile juniorilor pe care i-a oprit în lotul echipei mari în acest sezon.

Pentru că nu mai au multe meciuri de disputat în acest sezon, Theo Evans spune că jucătorii săi luptă acum doar pentru a-I satisface pe suporterii gorjeni: “Aceste meciuri le jucăm mai mult pentru fani pentru că ne-au încurajat pe tot parcursul acestui sezon şi vrem să le mulţumim prin evoluţiile noastre”, a încheiat antrenorul american al Energiei, cel care a declarat că la la sfârşitul acestei săptămâni va participa şi el la Cupa Sport in Gorj la Streetball, o competiţie deschisă tuturor iubitorilor de baschet.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.