RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieș vede Constanța mai tare decât Benfica

/ 21 februarie 2012

Antrenorul Energiei, Liviu Andrieș, spune despre HCM Constanța că este superioară echipei care tocmai i-a scos pe gorjeni din Cupa Cupelor, însă consideră că în jocul de mâine echipa sa are mai mari șanse decât în fața celor de la Benfica.

„Şi Constanţa are jucători la echipa naţională așa cum are şi Benfica, dar şi Constanţa e echipă românescă, așa cum suntem și noi. Nu ştiu ce şanse avem. Trebuie să trecem peste momentul Benfica, să ne regrupăm pentru că duminică avem un meci capital pentru ceea ce urmează. Trebuie să jucăm şi cu Constanţa, nu ne vom menaja. Surprize pot apărea dacă îţi doreşti cu adevărat. Vom juca şi vom vedea. Cred, totuşi, că într-o dublă cu Benfica, Constanţa s-ar califica mai departe, dar ar avea de muncă”, a declarat Andrieș comparând ultimul adversar întâlnit în Cupa Cupelor cu primul pe care-l va înfrunta în Liga Națională.

Deși privesc meciul cu Constanța ca pe o întâlnire prin care au ocazia de a șterge o parte din umilința în care a fost aruncată de Benfica, cei de la Energia stau cu gândul la punctele pe care trebuie să le obțină din jocurile ce vor urma partidei cu HCM Constanța: „Meciul cu Constanţa e important pentru noi, dar cel mai important e cel de duminică de la Satu Mare. Avem timp de recuperare, de refacere apoi”, a mai declarat Liviu Andrieș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • sarbu spune:

    Din pacate Andries vede numai ce vrea halal antrenor el a pierdut meciurile cu Benfica,o echipa de batut vai mama lor ce parere ai domnule Gore Popescu care esti un mare cunoscator al acestui sport

  • urania spune:

    Sarbule nu iti mai da cu parerea gratuit! Habar nu ai de jocurile sportive daca faci astfel de analize! Vezi cate puncte a acumulat Energia in jocurile de pana acum si dupa aceea emite judecati de valoare! Ar trebui sa multumesti clubului ca ai vazut si tu jucatorii de la Benfica!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.