RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieș: „La Constanța trebuie să ne punem la punct”

/ 13 martie 2013

Antrenorul Energiei, Liviu Andrieș, socotește meciul cu HCM Constanța drept unul al reglajelor și al revenirii echipei sale pe linia de plutire chiar dacă este greu de crezut că de la malul mării s-ar putea întoarce cu vreun punct.

andries indicatii            „Misiunea la Constanţa este să jucăm. Meciul este şi transmis la televizor, să ne ridicăm la nivelul adversarilor. Este un test pentru oricare din jucători ca să se ridice la nivelul adversarilor pe care-i vor întâlni. Efectiv nu avem nimic de pierdut, avem doar de câştigat. Trebuie să jucăm pentru a încerca să ne îndeplinim obiectivul, să prindem primele 8 echipe. Acest meci de la Constanţa e un meci în care trebuie să jucăm şi în care să ne punem la punct. Acolo suferim cel mai mult, la relaţiile de joc în atac dar şi în apărare. Întâlnim fosta campioană, viitoarea campioană, care a jucat în Liga Campionilor şi care are în componenţă jucători foarte buni. Efectiv noi trebuie să încercăm să ne ridicăm la nivelul lor şi să facem un meci cât mai bun”, spune Andrieș despre meciul cu actuala și, foarte probabil, viitoarea campioană a României.

Ținut în tribună la partida cu U Cluj, Dragnea va reveni pe teren, conducerea considerând că jucătorul și-a primit deja lecția: „Dragnea e în lot, face parte din echipă. Ce s-a întâmplat la meciul cu Cluj a fost o măsură luată de noi banca tehnică pentru atitudinea pe care a avut-o la meciul cu Dinamo şi pentru discuţiile premergătoare acestei înfrângeri. Decizia nu a fost influenţată de nimeni, a fost decizia băncii tehnice”, a încheiat antrenorul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.