RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieș: „Trebuie să jucăm tare şi cu încredere”

/ 9 noiembrie 2012

Energia Pandurii Târgu Jiu are parte de un meci infernal la Târgu Jiu, în weekend având de înfruntat echipa campioană, HCM Constanța, echipă care nu a mai cedat niciun meci în campionat din ediția 2010-2011.

        Antrenorul Liviu Andrieș crede că această partidă ar putea fi punctul de plecare într-o nouă etapă din viața Energiei: „Sper să ştergem ce a fost în primele șase etape şi, odată cu meciul cu HCM Constanța, să avem parte de un nou început. E un meci foarte greu, dar nu imposibil. În sport sunt surprize, şi de aceea plecăm cu şansa noastră. Trebuie să jucăm tare şi cu încredere şi să trecem peste aceste rezultate negative şi jocul prestat până acum”. Tehnicianul echipei gorjene mărturisește că nu are presiunea rezultatului din partea conducerii la acest meci, însă atitudinea trebuie să fie obligatoriu una care să mulțumească și conducerea, dar și publicul: „Conducerea vrea un spectacol agreabil, o altă atitudine din partea băieţilor iar la final să ieşim cu fruntea sus şi să spunem că am făcut totul pentru a realiza un meci bun şi rezultat favorabil.

Să fim corecţi şi cinstiţi, Constanţa e peste noi ca valoare. Noi putem să compensăm această lipsă de valoare prin atitudine. Cum au fost Pandurii pentru CFR aşa suntem şi noi pentru Constanţa. Sper să fie la fel şi acum în ceea ce privește rezultatul”, a mai spus Andrieș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.