RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: „Nu trebuie să ne umflăm şi să spunem că vom câştiga sigur”

/ 13 octombrie 2011

Înaintea examenului cu Universitatea Transilvania Cluj de vineri de pe teren propriu, antrenorul Energiei, Liviu Andrieş, îşi îndeamnă elevii la un optimism ponderat.

Andrieş spune că echipa sa pleacă cu prima şansă, dar adversarul este unul periculos, chiar dacă rezultatele şi poziţia din clasament îndeamnă la o uşoară relaxare: „Ar trebui să câştigăm. Ne aşteaptă un meci greu, întâlnim o echipă avidă după rezultate pozitive. Noi venim după un parcurs bun, problema e că, în mentalitatea noastră, ne culcăm pe o ureche după trei rezultate pozitive.  Faptul că se televizează e un mod de a face reclamă echipei, de a arăta că încă trăim şi avem rezultate bune. Nu suntem favoriţi cerţi, dar plecăm cu prima şansă pentru că jucăm acasă. Nu trebuie să ne umflăm şi să spunem că vom câştiga sigur. Şansele sunt 60-40%. Trebuie abordat meciul cu multă atenţie”, atenţionează tehnicianul târgujian. Acesta face apel la public invitându-l la sală pentru a fi din nou alături de echipă şi a o ajuta să obţină un nou succes.

Meciul dintre Energia Pandurii Târgu Jiu şi Universitatea Transilvania Cluj se va disputa vineri la Târgu Jiu, în Sala Sporturilor, cu începere de la ora 18:30, şi va fi televizată în direct de Digi Sport.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.