RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: „Dacă vom juca şi cu Timişoara cum am făcut-o la Bacău, nu cred că vom avea probleme”

/ 14 septembrie 2011

Antrenorul Energiei, Liviu Andrieş, crede într-o victorie a echipei sale în meciul de debut pe propriul teren în actuala stagiune.

Andrieş spune că dificultatea partidei de mâine poate sta şi în rezultatul prost înregistrat de timişoreni în prima etapă a campionatului, când aceştia au cedat acasă cu 24-25 în faţa celor de la CSM Ploieşti: “Va fi un meci deosebit de dificil pentru că întâlnim o echipă care a pierdut în prima etapă pe propriul teren în faţa unei nou promovate şi va veni la Târgu Jiu pentru a-şi vinde foarte scump pielea. Noi vrem să începem cu o victorie campionatul pe teren propriu şi sperăm că vom menţine ritmul şi dorinţa de victorie pe care am avut-o şi la Bacău. Cred că vom reuşi să câştigăm acest joc”, a declarat încrezător tehnicianul târgujian. Acesta a menţionat că nu are niciun jucător accidentat, asta deşi unii jucători au fost menajaţi la antrenamentul din această dimineaţă: „Nu avem victime după meciul de la Bacău. La antrenament au lipsit câţiva jucători, dar nu sunt probleme medicale, este un joc de contact şi lovituri şi dureri de braţe, de picioare sau de spate pot să apară oricând”, a mai declarat Andrieş.

Pentru a-şi apropia victoria în meciul cu Poli Municipal Timişoara, Andrieş le cere jucătorilor săi o abordare asemănătoare cu cea de la Bacău: „Faţă de meciurile de la turneul de la Târgu Jiu, în meciul de la Bacău echipa a arătat o altă faţă şi sperăm că vom menţine acea prestaţie. Dacă vom juca şi cu Timişoara cum am făcut-o la Bacău, nu cred că vom avea probleme, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche, trebuie să ne gândim că poate fi un meci deosebit de dificil”, a încheiat antrenorul Energiei.

Partida dintre Energia Pandurii Târgu Jiu şi Universitatea Poli Municipal Timişoara se va disputa joi, cu începere de la ora 18:00, în Sala Sporturilor de la Târgu Jiu şi va fi condusă de o brigadă de arbitri buzoieni, Băducu/Voicu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.