RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: „Vor veni să-şi vândă scump pielea la Târgu Jiu”

/ 19 aprilie 2011

Succesul de la Odorhei nu va însemna mare lucru fără o victorie a Energiei miercuri în etapa a XXI-a a Ligii Naţionale, când echipa gorjeană va întâlni pe teren propriu pe Minaur Baia Mare.

Tehnicianul Energiei îşi atenţionează elevii că partida cu Minaur nu va fi una de vacanţă chiar dacă băimărenii sunt pe o pantă descendentă şi se apropie cu paşi mari de retrogradare: „Baia Mare vine după o înfrângere acasă care a trimis-o în lupta pentru retrogradare. Clar vor veni să-şi vândă scump pielea la Târgu Jiu, dar eu cred că, după cum am evoluat la Odorhei, avem un atu şi nu cred că vom avea probleme la acest joc”, a declarat Liviu Andrieş. Acesta crede că după succesul cu HC Odorhei, o serie de alte trei victorii în următoarele runde ar putea repune Energia cu şanse reale în cursa pentru locul cinci: „Realist vorbind, şansele de a prinde cupele europene sunt aceleaşi. Ştim ce program aveam, depinde de ce vom face. Vom lua meci după meci şi vom vedea ce se va întâmpla. Urmează trei jocuri în care putem acumula şase puncte. Depinde numai de noi acum. Avem un moral bun şi sperăm că în meciul cu Minaur Baia Mare vom învinge şi vom avea parte de Sărbători Fericite”, a mai spus Andrieş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.