RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: „Am salvat şi sezonul, vom juca şi în Europa!”

/ 26 mai 2011

Performanţa Energiei, aceea de a juca în premieră finala Cupei României, este dublată de bucuria calificării în cupele europene, antrenorul Liviu Andrieş bucurându-se nu doar după meciul echipei sale, ci şi după cel din cea de-a doua semifinală.

“Am avut emoţii mai mari după meciul nostru decât în timpul jocului nostru. Pentru că partida de care depindea soarta noastră, dintre HCM Constanţa şi “U” Cluj, a fost foarte echilibrată, cei din Cluj au şi condus până aproape de final campioana. Dar, revenind la Energia şi la ultimele rezultate de la Cupa României, pot să spun sec: “Obiectiv îndeplinit!” Este meritul băieţilor, iar acum ne putem bucura cu adevărat. Au fost multe care s-au întâmplat în acest sezon şi la sfârşit am trecut peste toate cu bine. Chiar recunosc şi eu, era o şansă mică să atingem finala Cupei, de aceea sunt cu atât mai mândru ca am ajuns până aici! Am salvat şi sezonul, vom juca şi în Europa!”, a declarat antrenorul Liviu Andrieş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.