RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mocioi, supărat după amicalul cu Turceniul

/ 30 ianuarie 2013

Pandurii II a învins liderul Ligii a IV-a gorjene într-un amical disputat la Târgu Jiu la sfârșitul săptămânii trecute, însă pentru antrenorul târgujienilor acest meci a lăsat multe semne de întrebare.

mocioi„M-a mulțumit doar echipa din prima repriză. La pauză am schimbat, am băgat copiii și jocul s-a schimbat radical. Mulți dintre ei, din păcate, nu sunt de nivelul ligii a III-a. Vrem să jucăm cu mai mulți tineri în echipă, vrem să-i promovăm, dar așa nu se poate. Sunt jucători care nu prea au atins mingea într-o repriză jucată cu o echipă de liga a IV-a”, s-a plâns Claudiu Mocioi după victoria cu 3-2 (3-0) în fața Științei Turceni. Tehnicianul „pandurilor mici” spune că la Rânca, pe jucătorii săi îi va aștepta un program complex, din care nu va lipsi nici mingea: „Vom avea câte 2-3 antrenamente pe zi, în funcție de vreme. Este posibil ca viscolul să ne dea peste cap programul, însă vom lucra la toate capitolele. Vor fi alergări, vom lucra la sală, dar vor avea și mingea, chiar dacă o vom face pe spații mici. Voi ține și mici ședințe tactice cu ei”, a mai spus Mocioi.

Pandurii II Târgu Jiu – Știința Turceni 3-2 (3-0)
Teren sintetic, Târgu Jiu

Au marcat: Afrem, Vlăduți, Fărcășanu /

Pandurii II: Bănică – Popete, Băiță, Chibulcutean, I. Constantin – Găman, Bertea – Fărcășanu, Vlăduți, Golea – Afrem. Antrenor: Claudiu Mocioi.
Au mai jucat: D. Popescu, Diaconu, Ecobici, Novabilschi, Șchiopu, Frunză, Petrache, Dobroiu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.