RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Motrenii au câștigat amicalul cu Pandurii II

/ 12 iulie 2012

Echipele gorjene din liga a III-a nu pierd vremea și se pregătesc pentru viitorul sezon, chiar dacă, spre deosebire de Liga 1, startul vine ceva mai târziu. Înainte de a pleca în cantonamente, echipele gorjene se confruntă între ele în interesante meciuri amicale, întâlnirile constituind pentru antrenori bune prilejuri de a testa mai mulți jucători sau chiar sisteme de joc.

Miercuri dimineață, cu începere de la ora 09:30, încercând să fenteze căldura, Minerul Motru și Pandurii II au jucat un meci amical pe arena din Motru. Echipa lui Fane Nanu s-a impus cu 2-1 într-un meci disputat în trei reprize de câte 30 de minute, jocul fiind apreciat ca fiind unul bun de ambele tabere, mulțumite de angajamentul jucătorilor. Partida a fost umbrită totuși de o accidentare care ar putea fi una destul de gravă: „Afrem a suferit o accidentare urâtă, ne e teamă să nu fie vorba de ruptură a ligamentelor”, a declarat Viorel Cioară, directorul sportiv al celor de la Pandurii II.

Minerul Motru – Pandurii II Târgu Jiu 2-1 (1-1, 2-1)

Stadion „Minerul”, Motru

Au marcat: Buciuman și Pișleag din 11m / Dicu (autogol)

Minerul Motru: Moiș – Iclănzan, Dicu, M. Laurențiu (min. 30 Nueleanu), C. Laurențiu – Stoenac, Țiclea, Șoo, Petală – Cernica (min. 30 Pișleag), Buciuman. În repriza a treia au fost folosiți mai mulți juniori. Antrenor: Ștefan Nanu.

Pandurii II Târgu Jiu: Bănică – Dobroiu, Oiță, Petrache, Diaconu – Dănăricu, Frunză, Cilică – Al. Novabilschi, Afrem, Fărcășanu. Au mai jucat: Ed. Novabilschi, Bertea, Chibulcutean, Găman, Băița, Orac, Răcăreanu, Vlăduți, Golea, Gavrilescu. Antrenor: Claudiu Mocioi.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.