RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Motru s-a întors cu un punct de la Craiova

/ 15 aprilie 2011

Echipa antrenată de Ştefan Nanu, Minerul Motru, a remizat în deplasare cu Prometeu Craiova, o echipă care nu a pierdut decât un singur meci în acest retur.

Gazdele au deschis scorul în minutul 32 după un şut al lui Ştoiu care a lovit transversala şi mingea a căzut în faţa liniei porţii, arbitrii validând un gol contestat de gorjeni. Minerul Motru a alergat apoi după egalare, ea venind cu 14 minute înainte de final. Proaspăt introdus în teren de Fane Nanu, Sârbu a reluat balonul cu capul în plasa porţii craiovene o centrare a lui Cosmin Laurenţiu dintr-o lovitură liberă. “Am făcut un joc bun şi am fi meritat victoria mai ales că am primit un gol care nici n-a fost. Mingea şutată de jucătorul de la Prometeu a lovit transversala şi a căzut în faţa liniei porţii. Nu a intrat în poartă şi asta e şi părerea altor oameni de fotbal care au fost la meci, printre ei aflându-se şi Silviu Bogdan”, a declarat pentru www.sportingorj.ro directorul sportiv al motrenilor, Mihai Cernica.

Prometeu Craiova – Minerul Motru 1-1 (1-0)

Au marcat: Ştoiu (min. 32) / Sârbu (min. 76)

Minerul Motru: Purcea – Iclănzan (min. 57 Olaru), Dicu, Ureche, C. Laurenţiu – Ceauşu, Şoo (min. 67 Ioniţă), Poenaru, Butoi – Buciuman (min. 57 Sârbu), Lungu (min. 50 Pişleag). Antrenor: Ştefan Nanu.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.