RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eşec pentru Minerul Motru pe teren propriu

/ 4 martie 2011

Minerul Motru nu a reuşit să înceapă returul cu o victorie şi nici să obţină măcarun punct din meciul susţinut pe teren propriu cu CS Piatra Olt, oaspeţii impunându-se cu scorul de 2-0 (0-0).

Partida s-a disputat în condiţii foarte bune, pe terenul sintetic de la Motru, partida fiind tranşată prin două goluri marcate de echipa din Piatra Olt în repriza a doua, marcatori fiind Dragalina şi Burcea.

„Am jucat doar o repriză. Pentru noi se încheie meciul după primele 45 de minute din păcate pentru că unde am avut probleme, în defensivă, nu am reuşit să le rezolvăm. Îmi pare foarte rău că ne-a învins totuşi o echipă care nu a arătat foarte multe. Au avut două ocazii şi am primit două goluri. În rest, a fost un meci disputat, destul de echilibrat, dar nu am avut forţă în faţă. Am crezut că am dat tunul luându-l pe Buciuman de la ALRO, dar ne-a dezamăgit… Încercăm până în vară să facem o echipă tânără în care să folosim cât mai mulţi jucători localnici pentru că nu prea avem prea multe de făcut deocamdată, dar trebuie să nu facem de râs numele acestei echipe pentru că Minerul Motru trebuie să rămână Minerul Motru, o echipă cu o tradiţie ce trebuie respectată”, a declarat Mihai Cernica, directorul sportiv al celor de la Minerul Motru după meciul pierdut în faţa celor de la CS Piatra Olt.

Minerul Motru – CS Piatra Olt 0-2 (0-0)

Au marcat: Dragalina (min. 68), Burcea (min. 80)

Minerul Motru: Purcea – Ceauşu, M. Laurenţiu, Dicu, C. Laurenţiu – Ioniţă (min. 73 Sârbu), Şoo, Poenaru, Lungu (min. 78 Olaru) – Buciuman, Pişleag (min. 27 Paleaşcă). Antrenor: Ştefan Nanu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.