RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie pentru Minerul Motru în deplasare cu Triumf Bârca

/ 27 martie 2011

Elevii lui Fane Nanu au trecut peste complexul echipelor gorjene în deplasările susţinute în compania celor de la Triumf Bârca, acolo unde în tur Pandurii II a pierdut, iar Jiul Rovinari a remizat, şi a câştigat cu 2-0 (1-0).

Într-un joc controlat fără probleme de oaspeţi, Minerul Motru a deschis scorul din penalti în minutul 37 prin Ceauşu, scorul final fiind stabilit de Buciuman în minutul 73.

Directorul sportiv al echipei motrene spune că aceste puncte obţinute de Minerul în deplasare sunt binevenite pentru moralul echipei, care acum a trecut la adevăr la +1: „Ne bucurăm de acest succes, chiar dacă a fost obţinut în faţa ultimei clasate. Până la urmă sunt trei puncte din deplasare care ne prind foarte bine acum. Am jucat la Sopot, în nişte condiţii foarte grele, pe un teren foarte prost, mic şi denivelat, dar e bine că s-a terminat cu bine şi am luat trei puncte de afară”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Mihai Cernica.

Minerul Motru va juca etapa viitoare tot în deplasare, cu Oltchim Râmnicu Vâlcea, vecină de clasament cu echipa gorjeană, iar după acest meci elevii lui Fane Nanu vor primi vizita celor de la Pandurii II Târgu Jiu.

Triumf Bârca – Minerul Motru 0-2 (0-1)

Au marcat: Ceauşu (min. 37 din penalti), Buciuman (min. 73)

Minerul Motru: Purcea – M. Laurenţiu, Dicu, C. Laurenţiu, Iclănzan – Butoi (Ureche), Poenaru (Ioniţă), Olaru (Stoenac), Ceauşu – Buciuman, Sârbu. Antrenor: Ştefan Nanu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.