RSS post comments feeds rss email feeds twitter

CS Triumf Bârca – Minerul Motru / Avancronica

/ 24 martie 2011

Minerul Motru, după o deplasare în care a surprins învingând la scor de forfait pe FC Caracal, echipă care mai apoi a remizat la Târgu Jiu cu Pandurii II, are o deplasare aparent mai uşoară, la ultima clasată, CS Triumf Bârca.

Chiar dacă ocupă ultimul loc, echipa din Bârca a devenit o sperietoare pentru echipele gorjene, singurele sale puncte venind după două rezultate surprinzătoare în faţa a două dintre echipele gorjene care se luptă pentru promovare, Pandurii II pierzând la Bârca cu 2-0 în vreme ce jiul Rovinari n-a reuşit decât un scor alb. “Nu m-am gândit la acest lucru, dar să ştiţi că este o sperietoare pentru gorjeni. Nu doar cu Pandurii II şi Jiul Rovinari erau să facă surpriză, ci chiar şi pe noi era să ne surprindă această echipă. Au venit la început vreo şapte, pe parcurs au mai ajuns 3-4 jucptori şi într-o parodie de meci era cât pe ce să fim părtaşi la o altă surpriză, noi câştigând până la urmă cu 4-3”, a rememorat Mihai Cernica, directorul sportiv al motrenilor, episodul partidei tur dintre Minerul Motru şi Triumf Bârca.

Oficialul motrean spune că pentru echipa sa nu există altă variantă decât cea a victoriei în partida ce se va disputa sâmbătă cu începere de la ora 15:00, având în vedere şi programul dificil pe care Minerul Motru îl va avea în continuare: “Sperăm să batem, să nu mai avem atâtea fluctuaţii şi să mai punem trei puncte la zestrea noastră din clasament pentru că după ce vom juca în deplasare cu Oltchim, care va fi un meci de care pe care, vom avea un program foarte greu, în patru meciuri urmând a întâlni trei dintre echipele care vizează promovarea, Pandurii II, Minerul Mătăsari şi CSM Slatina”, a încheiat Mihai Cernica.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.