RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCRONICA LIGA A III-A, SERIA A IV-A / Ralbex Turcineşti – Triumf Bârca

/ 25 februarie 2010

Ralbex Turcineşti parea a avea o misiune deosebit de grea în primul meci al returului, trupa lui Cristi Popescu urmând a primi replica primei clasate în seria a IV-a a Ligii a III-a la finalul primei părţi a campionatului, Triumf Bârca.

Oficialii Ralbex-ului spun că partida cu Triumf Bârca va fi una deosebit de grea având în vedere şi faptul că până acum echipa gorjeană s-a antrenat doar pe teren sintetic până acum două zile: “Din păcate echipa noastră nu a reuşit să facă decât două antrenamente pe terenul de la Cărbuneşti din cauza condiţiilor meteo, terenul fiind destul de moale la această oră. Sperăm într-o mobilizare a jucătorilor noştri pentru că doar printr-o mobilizare exemplară a tuturor jucătorilor putem obţine o victorie care ar fi foarte importantă pentru noi, o victorie care să ne menţină deasupra locurilor cu probleme”, a declarat Mihai Stelescu.

Ralbex Turcineşti s-a întărit în această iarnă aducându-l pe Laurenţiu Matei de la Vişina Nouă, pe Bogdan Jianu de la Pandurii II, dar şi pe Mălăele, Doldur şi Sichitiu de la Universitatea “Constantin Brâncuşi” Târgu Jiu, aceşti din urmă jucători urmând a ajuta echipa secundă care activează în “Onoare”.

Meciul dintre Ralbex Turcineşti şi Triumf Bârca se joacă vineri, de la ora 14:00, pe terenul “Gilortul” din Târgu Cărbuneşti.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.