RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Al-Ioanii şi Mălăele se pregătesc alături de Ralbex Turcineşti la Târgu Jiu

/ 1 februarie 2010

Echipa de liga a III-a Ralbex Turcineşti n-a plecat în cantonament în această iarnă, însă a ales să se pregătească la Târgu Jiu, pe terenul sintetic, în această perioadă.

Vremea rea din ultima perioadă a dat puţin peste cap programul trupei lui Cristi Popescu, Ralbex ratând un amical pe care-l programase cu Minerul Lupeni: “Trebuia să jucăm joia trecută cu Minerul Lupeni, dar nu s-a putut din cauza vremii. L-am reprogramat pentru joia aceasta, dar rămâne să vedem care vor fi condiţiile meteo”, a declarat pentru www.sportingorj.ro antrenorul celor de la Ralbex. Acesta a mai adăugat că echipa nu a făcut încă transferuri, dar sunt câţiva jucători noi care se pregătesc sub comanda sa: “Nu sunt certe transferurile lor la Ralbex, dar Lucian Mălăele şi Ion Al-Ianii se pregătesc cu noi şi ar putea juca pentru Ralbex în retur”, a mai spus Cristi Popescu.

Nou promovată în Liga a III-a, Ralbex Turcineşti a avut un parcurs peste aşteptări în tur, încheind prima parte a campionatului pe locul 10 în seria a IV-a, serie în care Minerul Motru este pe locul 8, iar Minerul Mătăsari a terminat turul pe locul patru.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.