RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie pentru Jiul Rovinari în amicalul cu Ghecon Lăpuşata

/ 15 februarie 2011

Jiul Rovinari şi-a continuat seria de jocuri amicale cu o partidă disputată pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, adversari fiindu-le colegii de serie de la Ghecon Lăpuşata.

Elevii lui Cătălin Trofin au câştigat acest meci cu scorul de 3-1(3-0), golurile Jiului fiind înscrise de Tudorache, Popescu şi Fotescu. În prima repriză antrenorii Trofin şi Răscol au trimis în teren următorul unsprezece: Voinea – Traşcă, Amzucu, Teerel, Trofin – Tudorache, Stanciu, Popescu, Daviţoiu – Şoşoi, Fotescu. Fără să-l poată folosi pe Lăcătuşu, răcit, cei doi antrenori au schimbat complet liniile în partea a doua a meciului, când în teren au fost trimişi Drăgan – Vălimăreanu, Cîrciumaru, Dolcescu, Văcaru – Vulpe, Rădoi, Stoian, Trăistaru – Meliţă, Mondescu.

La finalul săptămânii trecute, Jiul Rovinari a efectuat şi un joc-şcoală în compania unei grupe de juniori de la Pandurii, încheiat la egalitate, scor 1-1. Următorul meci amical al Jiului Rovinari va avea loc joi, cu începere de la ora 11:00, pe Stadionul „Tineretului” din Rovinari, în compania echipei de primă ligă Pandurii Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.