RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari şi Ralbex Turcineşti au terminat la egalitate amicalul disputat la Târgu Jiu

/ 19 februarie 2010

Două echipe gorjene de liga a III-a, Jiul Rovinari şi Ralbex Turcineşti, au jucat la Târgu Jiu un joc amical, unul dintre ultimele înaintea returului acestei ediţii de campionat.

Amicalul s-a terminat cu un rezultat de egalitate, scor 1-1, la pauză scorul fiind de asemenea unul nedecis, 0-0. Jiul Rovinari a fost echipa care a deschis scorul la 10 minute după pauză prin Zlatomir Milenovic, Ralbex Turcineşti reuşind însă să egaleze destul de repede, în minutul 62, prin Tarhat, golhetereul de care în vară se interesa şi Universitatea Craiova.

Reluarea campionatului Ligii a III-a este programată pentru data de 26 februarie, adică săptămâna viitoare, însă, aşa cum s-a întâmplat şi la Liga I, o decizie finală urmează a fi luată în funcţie de condiţiile meteo şi de terenurile pe care se joacă la acest nivel.

Jiul Rovinari – Ralbex Turcineşti 1-1(0-0)
Teren sintetic Târgu Jiu

Au marcat: Z. Milenovic (min. 55) / Tarhat (min. 62)

Jiul Rovinari: Căprărescu – Traşcă, Cârciumaru, Dolcescu, Trofin – Stoian, Apostol, Z. Milenovic, Tudorache – Şoşoi, Minciună. Au mai jucat: D. Milenovic, Siminic, Lupu, Baros. Antrenor: Cătălin Trofin.

Ralbex Turcineşti: Munteanu – Stoica, Mohora, Amzucu, Greiere, Gulioiu, Roncea, Meliţă, Gioagă, Mălăele, Bucă. Au mai jucat: Milici, Chiriac, Tarhat, Apetroaie, Adrian Popescu, Rovenţa, Daviţoiu, Tiron. Antrenor: Cristi Popescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • ssss. spune:

    Dupa atatea laude din partea mea la adresa dom.Modrea ,v-a marturisesc ca sunt de-a dreptul revoltat,dupa ce la urechiusele mele a ajuns zvonul c-a meciurile de acasa vom juca tot la Moi.Stiu ca-e criza cu C[mare],de s-duc unii si prezervativele la vulcanizare,dar gandinduma cum echipa v-a juca cel putin jumatate din retur numai in mocirla, tot se putea platii sinteticul de doua ori pe luna.Nui asa dom.pres

  • ssss. spune:

    Referiror la jocul echipei,se vede clar lipsa pregatirii cu mingea.La acest capitol suntem cu mult in urma fata de echipele din vest unde zapada s-a topit de mult.Nu vreau sa am ciocul spurcat,dar cred ca singura noastra sansa este ca,antrenorii nostrii in aceste 3-4 zile sa lucre mult la psihicul si moralul jucatorilori,s-a stie s-ai motiveze,si sa le spuna ca are nevoie de caractere la Giarmata .

  • online spune:

    mul?umiri foarte interesant,

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.