RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minunea continuă, Jiul Rovinari rămâne lider în C4

/ 31 octombrie 2010

Jiul Rovinari continuă să rămână pe prima poziţie în clasamentul Ligii a III-a, seria a IV-a, echipa antrenată de Cătălin Trofin trecând greu, dar meritat, pe teren propriu de FC Piatra Olt, scor 2-1 (1-1).

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 35 dintr-un penalti corect acordat, dar venit în urma unei faze contestate, jucătorii Jiului oprindu-se pentru un offside neacordat însă de arbitrul întâlnirii, Traşcă faultând apoi atacantul celor de la Piatra Olt. Dragalina a transformat penaltiul, iar Jiul a început cursa pentru egalare. Rovinărenilor nu le-a fost deloc uşor, mai ales că Tudorache a văzut cartonaşul roşu în minutul 38, dar elevii lui Cătălin Trofin au reuşit să egaleze cu un minut înainte de pauză. Fotescu a executat o lovitură liberă de la 30 de metri, mingea a căzut în careul aglomerat al oaspeţilor şi a intrat în poartă liniştind oarecum lucrurile. Imediat după reluare, Traşcă putea aduce golul doi pentru Jiul, dar a pus nehotărât pieptul la o minge pe care a trimis-o stfel pe lângă poartă amânând golul victoriei pentru minutele de prelungire ale partidei. Jiul Rovinari s-a chinuit pentru cele trei puncte, Vulpe marcând în al treilea minut de prelungiri după ce echipa gorjeană a petrecut mai bine de cinci minute în careul advers asediind poarta celor de la FC Piatra Olt.

În aceeaşi etapă din seria a IV-a a Ligii a III-a, Minerul Jilţ Mătăsari a învins pe teren propriu cu 2-1 pe Prometeu Craiova, iar Minerul Mătăsari a pierdut cu 3-1 în deplasare în faţa celor de la CSM Slatina.

Jiul Rovinari – FC Piatra Olt 2-1 (1-1)

Au marcat: Fotescu (min. 44), Vulpe (min. 93) / Dragalina (min. 35 – din penalti)

Jiul Rovinari: Voinea – Traşcă, Cîrciumaru, Amzucu, Trofin (min. 90 Dolcescu) – Tudorache, Ţurai (min. 55 Popescu), Stoian (min. 70 Vulpe), Daviţoiu – Fotescu, Văcaru (min. 55 Şoşoi). Antrenor: Cătălin Trofin.

Cartonaş roşu: Tudorache (min. 38)

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.