RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari se pregăteşte pentru startul noului campionat

/ 12 august 2010

Căutând să-şi pregătească debutul noii ediţii de campionat în Liga a III-a, Jiul Rovinari a disputat miercuri un joc amical la Lupeni în compania celor de la Minerul, joc pe care l-a pierdut cu scorul de 3-2, golurile echipei rovinărene fiind marcate de Stoian şi Meliţă.

Cătălin Trofin şi Gabi Răscol au început partida cu următoarea formulă: Căprărescu – Traşcă, Cîrciumaru, Amzucu, Trofin – Tudorache, Apostol, Stoian, Vulpe – Şoşoi, Fotescu. Pe parcursul meciului au intrat toţi jucătorii din lotul Jiului, adică Voinea, Băzăvan, Daia, Dolcescu, Gioagă, Văcaru, Rădoi, Drăgotoiu, Ţurai, Meliţă, Mondescu şi Berescu.

Antrenorul Jiului, Cătălin Trofin, apreciază că echipa sa este în creştere, deşi dă uşoare semne de oboseală: „Nu sunt încă deplin mulţumit, dar lucurile merg spre bine. Am încărcat şi acum se simte o uşoară oboseală la băieţi, însă la meciul cu Minerul Lupeni ne-am mişcat mult mai bine decât la cel cu Termo. Mai avem de lucrat pentru că avem probleme cu greşelile individuale, o problemă mai veche la noi”, a declarat principalul Jiului Rovinari.

La Minerul Lupeni au evoluat în acest meci de verificare trei tineri de la Pandurii II, Tătaru, Pleaşcă şi Avramescu fiind folosiţi titulari de antrenorul Ionel Augustin, toţi trei având evoluţii bune în partida cu Jiul Rovinari.

Trupa lui Cătălin Trofin, care va debuta în noua stagiune pe teren propriu în faţa celor de la Prometeu Craiova, vor mai disputa vineri un meci amical în deplasare, cu Jiul Petroşani: „Ne-am fi dorit să jucăm un meci acasă, la Rovinari, pentru că prima etapă jucăm pe teren propriu, dar n-aveam cu cine. Oricum. Am îneţeles că au un teren bun, iar echipa este una tânără şi neexperimentată, aşa că putem să ne facem jocul şi să pregătim bine meciul cu Prometeu”, a declarat Trofin pentru www.sportingorj.ro.

Amicale disputate de Jiul Rovinari în vara 2010

Jiul Rovinari – Pandurii 1-1 (Şoşoi)
Jiul Rovinari – Minerul Mătăsari 2-2 (Meliţă, Fotescu)
Jiul Rovinari – CSM Râmnicu Vâlcea 3-1 (Fotescu 2, Trofin)
Jiul Rovinari – Ghecon Lăpuşata 0-1
Jiul Rovinari – CS Voluntari 2-0 (Fotescu, Apostol)
Jiul Rovinari – CS Termo Turnu Severin 0-2
Jiul Rovinari – Minerul Lupeni 2-3 (Stoian, Meliţă)

Joc oficial

Jiul Rovinari – Minerul Motru 1-2 (în Cupa României, faza I)

Lotul Jiului Rovinari 2010-2011

Portari: Căprărescu, Voinea, Băzăvan (Minerul II Mătăsari)

Fundaşi: Daia (Minerul Mătăsari), Traşcă, Cîrciumaru, Dolcescu, Amzucu (Ralbex Turcineşti), Gioagă (Ralbex Turcineşti), Trofin, Văcaru (FC Drobeta Turnu Severin)

Mijlocaşi: Tudorache, Daviţoiu (Ralbex Turcineşti), Apostol, Rădoi, Stoian, Vulpe, Drăgotoiu, Ţurai (CSM Şcolar Reşiţa)

Atacanţi: Meliţă (Ralbex Turcineşti), Mondescu, Berescu (Avântul Baia de Fier), Şoşoi, Fotescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.