RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie mare pentru Jiul Rovinari la Slatina

/ 19 septembrie 2010

Elevii lui Cătălin Trofin au avut o evoluţie remarcabilă la Slatina, evoluţie concretizată printr-o victorie ce a urcat Jiul Rovinari pe treapta a doua a clasamentului după primele patru runde în seria a IV-a a Ligii a III-a.

„Am avut un meci greu, cu un adversar dificil, care ocupa primul loc în serie înaintea disputării partidei, dar graţie unui joc foarte bun am reuşit să învingem fără drept de apel. Băieţii au făcut un joc care pur şi simplu m-a încântat. Rămânem cu regretul de a nu fi abordat la fel de serios şi meciul de la Mătăsari din precedenta deplasare. Cu măcar un punct de acolo, acum am fi fost pe primul loc în serie”, a declarat antrenorul Cătălin Trofin pentru www.sportingorj.ro. Scorul a fost deschis în prima repriză de Fotescu şi majorat pe final de joc de Meliţă, jucător care a avut ocazia de a mai marca un gol, însă mingea trimisă de acesta a întâlnit bara porţii slătinenilor. Victoria Jiului a fost umbrită într-o anume măsură de jocul dur al gazdelor, victime căzând antrenorul jucător Cătălin Trofin, care a părăsit terenul chiar în prima repriză, şi Alexandru Fotescu, atacantul rovinărenilor acuzând o talpă pusă de adversar pe zona toracică, fapt ce a dus la înlocuirea acestuia la capătul unei ore de joc.

În etapa a V-a, Jiul Rovinari va primi pe teren propriu vizita celor de la Ghecon Lăpuşata, meciul urmând a se disputa vineri, de la ora 17:00, pe Stadionul „Tineretului” din Rovinari.

CSM Slatina – Jiul Rovinari 0-2

Au marcat: Fotescu (min. 31) şi Meliţă (min. 83)

Jiul Rovinari: Voinea – Traşcă, Cârciumaru, Amzucu, Trofin (min. 40 Văcaru) – Tudorache, Apostol (min. 78 R. Rădoi), Stoian, Daviţoiu – Fotescu (min. 60 Meliţă), Şoşoi (min. 85 Ţurai). Antrenor: Cătălin Trofin.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.